OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

YHTEYSTIEDOT

SÄHKÖPOSTI

info@mirjamindigo.com

OSOITE

Nahkurinkatu 28 B 14, 94100 Kemi FINLAND

PUHELIN

+358-40 568 16 55

Y-TUNNUS

2265477-7

LAITA VIESTIÄ

Voit laittaa meille suoraan viestiä alla olevalla lomakkeella! Vastaamme yhteydenottoihin 3 työpäivän sisällä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta juuri sinun kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä!

Tuotteet

Kyllä. Tuotteet suunnitellaan ja kasataan työhuoneellamme Kemissä, ja osa tuotteista tehdään alusta loppuun käsityönä. Vanerikorujen puuosat valmistetaan Helsingissä;  koivuvaneri on kotimaista, PEFC-sertifioitua, kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua puuta ja laadukas painopinta on erittäin kulutustakestävä, UV-valon kestävä sekä vedenkestävä. Koruosat tilaamme kotimaisilta maahantuojilta joilla on korkeat laatuvaatimukset tuotteissaan.

Eivät. Käytämme nykyisissä tuotteissamme Suomessa testattuja koruosia jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ellei toisin mainita. Ruostumaton teräs (RST) ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä.

Aiemmissa tuotteissa olemme käyttäneet hopeoituja korunosia, jotka ovat myös nikkelivapaita.

Vanerikoruissamme on laadukas UV-säteilyn kestävä digiprintti. Korut tulisi kuitenkin suojata kastumiselta sekä kemikaaleilta, kuten hiustuotteilta. Suosittelemme siis lisäämään korut ihan viimeisenä asukokonaisuuteesi!

Useimmiten kyllä. Jos aiemmin näkemäsi tuote jostain syystä puuttuu verkkokaupastamme, ota rohkeasti yhteyttä info@mirjamindigo.com . Joitakin korumalleja on mukana vain myyjäisissä tai niistä ei ole tehty uusia eriä, mutta niitä voidaan tehdä tilauksesta lisää.

Kyllä. Toteutamme tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan, oli kyse sitten koristepehmoleluista, koruista tai piirroksista. Ota yhteyttä info@mirjamindigo.com niin suunnitellaan yhdessä!

Tilaukset

Toimitamme verkkokauppatilaukset viimeistään tilausta seuraavana päivänä, ellei toisin mainita. Kesällä toimitusajat voivat olla hieman pidempiä, mutta ilmoitamme tästä tietty sivuillamme. 

Kyllä. Jos olet valinnut tilauksen postituksen noutopisteeseen, valitsemme automaattisesti osoitettasi lähinnä olevan noutopisteen. Mikäli haluat toimituksen johonkin tiettyyn noutopisteeseen, lisää tämä tieto tilauksen Lisätietoihin kassalla.

Jos olet valinnut postituksen postilaatikkoon, tulee pakettisi päiväpostin mukana suoraan kotiin. Huomioi Postin jakopäivät, postilaatikkoon toimitus on nykyään hitaampi vaihtoehto kuin toimitus noutopisteeseen!

Shopping Cart
Scroll to Top