Mirjamindigon tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 01.04.2024 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Mirjamindigon verkkokauppaosoite: www.mirjamindigo.com

Verkkokaupan yhteystiedot:

info@mirjamindigo.com

Mirjamindigo

Nahkurinkatu 28 B 14

94100 Kemi

info@mirjamindigo.com

Y-tunnus: 2265477-7

Emme toistaiseksi kuulu arvonlisäverorekisteriin, tuotteiden ALV on 0%.

Mirjamindigo pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin. Kassalla voit valita tilauksellesi toimituksen postitse jolloin tilaus maksetaan verkkomaksupalvelussa, tai voit valita noudon Kemistä jolloin maksuvaihtoehtoja ovat myös kortti-, lähi- ja mobiilimaksu tai käteinen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Pankkisiirto, SEPA-maksu

Voit maksaa tilauksesi pankkisiirrolla suoraan Mirjamindigon tilille. Vastaanotettuamme tilauksesi, toimitamme mahdollisimman pian sähköpostitse tilauksesta kuitin ja maksutiedot, ja tilauksesi postitetaan heti kun olemme saaneet maksun tilillemme. Huomioi, että tilisiirrossa voi kulua 1-2 työpäivää.

Maksu noudettaessa

Jos noudat tilauksesi Kemistä, voit maksaa meille käteisellä tai vaihtoehtoisesti kortti-, lähi- ja mobiilimaksulla. Käytämme maksupäätteenä Zettle Reader 2 -kortinlukijaa.

Klarna

Voit valita maksaa Klarnalla. Klarna antaa sinulle tarkat maksuehdot.

Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää maksustasi, vieraile Klarnan verkkosivustolla tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään ilmoitus tilauksen saapumisesta Mirjamindigoon. Kun tilaus on käsitelty, sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, arvonlisäveron osuus, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

 

Toimitus

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti tilausta seuraavana päivänä. Mikäli toimitusajoissa on poikkeamia, ilmoitamme siitä verkkosivuillamme. Näet toimituskulut kassalla valittuasi haluamasi toimitustavan. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 90€ ostoksille. Tällä hetkellä toimitamme verkkokaupan tilauksia vain Suomeen, mikäli haluat postituksen toiseen maahan ota yhteyttä info@mirjamindigo.com.

 

Postitus postilaatikkoon 5,90€

Tilaus toimitetaan Postin pienlähetyksenä suoraan asiakkaan postilaatikkoon päiväpostin mukana. Lähetämme sähköpostiisi tilauksesi seurantatunnuksen. Huomioi postin harventuneet jakopäivät! Toimitusaika 2-5 työpäivää. Jos haluat tilauksen nopeammin perille, suosittelemme postitusta noutopisteeseen!

Postitus noutopisteeseen 6,90€

Tilaus postitetaan toimitusosoitetta lähimpänä sijaitsevaan noutopisteeseen. Lähetämme sähköpostiisi tilauksesi seurantatunnuksen, ja saat ilmoituksen tekstiviestitse ja sähköpostitse kun tilaus on noudettavissa. Toimitusaika 1-3 työpäivää. Mikäli haluat tilauksen johonkin tiettyyn noutopisteeseen, ilmoita tästä tilauksen lisätiedoissa!

Nouto Kemistä

Voit noutaa tilauksesi Kemistä sovittuna ajankohtana. Toimitamme myös tilauksia lähialueelle. Noudosta/toimituksesta sovitaan sähköpostitse tilauksen edetessä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Mirjamindigo noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita.

Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme mahdollisimman pian tarkistamaan, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Tuotteiden mahdollinen palautus vaatii aina lähetyskohtaisen hyväksynnän, joten ole aina ensin yhteydessä Mirjamindigoon. Mahdollisissa palautuksissa on huomioitava tuotteiden kunto: palauttaa voi tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä, virheettömiä, jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei palautuksen syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai myyjän toiminnasta johtuva virhe.

Mikäli tuote on palautettu 14 päivän kuluessa ja se on myyntikuntoinen, palautamme 100 % tilauksen arvosta. Mirjamindigo palauttaa summan viimeistään 14 päivää siitä päivästä, jolloin Mirjamindigo vastaanottanut asiakkaan ilmoituksen edellyttäen, että Mirjamindigo on tämän ajan sisällä vastaanottanut palautettavan tavaran muuttumattomana tai kuitin siitä, että tavara on lähetetty takaisin.

Ennen tuotteen palautusta ole aina yhteydessä meihin sähköpostitse info@mirjamindigo.com.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetykset voivat joskus kuljetuksen yhteydessä vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Lisäksi tee myös vahinkoilmoitus asiakaspalveluumme info@mirjamindigo.com ja olemme sinuun yhteydessä ilmoituksen saatuamme.

 

Reklamaatiot

Mirjamindigo vastaa virheestä, joka on ollut tavarassa luovutushetkellä. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä määrä tuotteita tai itse tuote on vaurioitunut, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa osoitteeseen info@mirjamindigo.com.

 

Ylivoimainen este (Force majeure)

Mirjamindigo ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, mikäli jokin ylivoimainen este, kuten luonnon olosuhteet, tulipalo, konevaurio, lakko, sota tai liikennehäiriö, estää tavaran tai sen osan toimittamisen. Jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi myyjältä kohtuuttomia uhrauksia ostajalle koituvaan etuun nähden, myyjä ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Shopping Cart
Scroll to Top