,

Magpie Galore Small vanerikorvakorut, eri vaihtoehtoja

35,95 37,95 

Hullaannu ihan harakkana uuteen korumallistoomme! Magpie Galore -korvakorut tarjoavat täydellisen yhdistelmän kotimaista designia, kauniita värejä ja kiiltäviä peilipintoja. Tämä ainutlaatuinen suunnittelumme ei ainoastaan herätä huomiota, vaan myös heijastaa harakoiden lumoutumista kaikkeen kiiltävään.

Korujemme materiaalit ovat huolella valittuja ja huippulaatuisia, jotta voimme taata tuotteidemme kestävyyden ja laadun. Koruissa yhdistyy kotimainen koivuvaneri sekä kaunis peilipintainen akryyli. Lisäksi koruosat ovat Suomessa testattua allergiaystävällistä ruostumatonta terästä, jotta voit nauttia kauneudesta huoletta.

Magpie Galore -korvakorut ovat paitsi visuaalinen ilo, myös rohkea tapa ilmaista omaa persoonallisuutta. Ne ovat täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat kiinnostavia yksityiskohtia ja rohkeaa tyyliä. Liitele Magpie Galore -korujen maailmaan ja anna harakan lumon viedä sinut mukanaan.

Magpie Galore -korvakoruja on saatavilla kahdessa koossa perusversiona, kristallikoristeilla sekä avainriipuksella varustettuna. Tutustu koko valikoimaan tästä!

Korvakorun koko korkeus: 77mm

Harakan leveys: 50mm

Vihreän “timantin” takana korvakorutappi ruostumatonta terästä, mukana stoppari.

Suomalaista osaamista alusta loppuun! Puuosien materiaali on kotimainen ja ympäristöystävällinen koivuvaneri, jolla laadukas digiprintti tuo kuvitukset kauniisti ja värikkäinä esiin. Vihreä “timantti” on peilipintaista akryyliä. Koruosat ovat Suomessa testattua ja tutkittua allergisoimatonta ruostumatonta terästä. Korujen kuvitukset ja kasaaminen on toteutettu suurella intohimolla yhden naisen voimin Kemissä, puuosien printti ja laserleikkaus Helsingissä.

Korvakorun koko korkeus: 77mm

Harakan leveys: 50mm

Puuosan vahvuus 3mm

Vihreän “timantin” takana korvakorutappi ruostumatonta terästä, mukana stoppari.

Vältä korujen altistumista vedelle tai kemikaaleille (hiustuotteet, hajuvedet).

Harakan koristeet

Basic, Key, Crystal Blue, Crystal Greenish, Crystal Smoke, Crystal Yellow

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top