Sale!
,

Motley Bear Blue Extrasmall vanerikorvakorut

Alkuperäinen hinta oli: 12,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.

Kemissä valmistettu Motley Bear koivuvanerikorvakoru on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä persoonallisuutta ja väriä asusteisiinsa! Näiden ainutlaatuisten korvakorujen avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi ja yksilöllisyyttäsi tavalla, joka ei jää huomaamatta.

Korvakorut on valmistettu kevyestä ja kestävästä koivuvanerista, mikä tekee niistä pitkäikäisiä sekä mukavia käyttää. Korujen nalle-aiheinen värikäs design on ihastuttava ja persoonallinen, ja niitä on saatavilla laajassa värivalikoimassa, joten voit valita oman suosikkisi tai yhdistellä useita eri värejä luodaksesi ainutlaatuisen ilmeen.

Mirjamindigon koruissa käytetään Suomessa testattuja ja tutkittuja koruosia jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Näin voit nauttia kauniista koruista, jotka ovat myös turvallisia ja allergiaystävällisiä.

Korvakorujen persoonallisuus ja värikkyys tekevät niistä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat erottua massasta ja ilmaista omaa tyyliään. Jos etsit korvakoruja, jotka ovat yhtä uniikit ja värikkäät kuin sinä itse, nämä nalle-aiheiset koivuvanerikorvakorut ovat juuri sinulle!

Nallen leveys: n. 18mm

Puuosan vahvuus 3mm

Takana korvakorutappi ruostumatonta terästä, mukana stoppari.

Saatavuus: Varastossa

Suomalaista osaamista alusta loppuun! Puuosien materiaali on kotimainen ja ympäristöystävällinen koivuvaneri, jolla laadukas digiprintti tuo kuvitukset kauniisti ja värikkäinä esiin. Koruosat ovat Suomessa testattua ja tutkittua allergisoimatonta ruostumatonta terästä. Korujen kuvitukset ja kasaaminen on toteutettu suurella intohimolla yhden naisen voimin Kemissä, puuosien printti ja laserleikkaus Helsingissä.

Nallen leveys: n. 18mm

Puuosan vahvuus 3mm

Vältä korujen altistumista vedelle tai kemikaaleille (hiustuotteet, hajuvedet).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top