Sale!
,

Lollygag Rat Agouti Hooded vanerikorvakorut

16,00 

Etsitkö ainutlaatuista ja kotimaista korvakorumallia? Tutustu upeisiin rotta-aiheisiin korvakoruihimme! Nämä korvakorut on valmistettu korkealaatuisesta kotimaisesta koivuvanerista ja niiden koruosat ovat ruostumatonta terästä, joten voit olla varma niiden kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä.

Tämän lisäksi, jos olet kesyrotan ystävä, nämä korvakorut ovat sinulle täydellinen valinta! Korvakorujen rottakuvitus on taidokkaasti toteutettu ja ne ovat varmasti katseiden kohde missä ikinä niitä käytätkin.

Hanki nyt oma koivuvanerinen kesyrotta ja anna persoonallisuutesi loistaa ainutlaatuisilla kotimaisilla korvakoruillamme!

Puuosan korkeus: 75mm

Puuosan leveys: 40mm

Rotat saatavilla myös renkaiden sijaan koukulla! Kuvan rotilla 25mm korvakorurengas.

Saatavuus: Varastossa

*

Suomalaista osaamista alusta loppuun! Puuosien materiaali on kotimainen ja ympäristöystävällinen koivuvaneri, jolla laadukas digiprintti tuo kuvitukset kauniisti ja värikkäinä esiin. Koruosat ovat Suomessa testattua ja tutkittua allergisoimatonta ruostumatonta terästä. Korujen kuvitukset ja kasaaminen on toteutettu suurella intohimolla yhden naisen voimin Kemissä, puuosien printti ja laserleikkaus Helsingissä.

Puuosan korkeus: 72mm

Puuosan leveys: 40mm

Puuosan vahvuus 3mm

Rotat saatavilla myös renkaiden sijaan koukuilla!

Vältä korujen altistumista vedelle tai kemikaaleille (hiustuotteet, hajuvedet).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lollygag Rat Agouti Hooded vanerikorvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top