,

Cute Kitties Black vanerikorvakorut

35,95 

Eikös lankakerä olekin kissan ehdoton lempparilelu, oli sen käyttämiseen lupa tahi ei? Tästä kissafanille vekkulin näköiset kissakorvikset, tassut ojossa valmiina nappaamaan lankakerän mukaan leikkiin! Cute Kitties korvikset vangitsevat varmasti katseita, sillä ne ovat värikkäät ja komean kokoiset korvakorut, mutta päämateriaalinsa koivuvanerin ansiosta erittäin kevyet käyttää.

Cute Kitties -sarjaan kuuluu useampia kissakavereita, osa on väritykseltään sellaisia että löytynee ihan tosielämästäkin, mutta myös muutama hieman mielikuvituksellisempikin värivaihtoehto löytyy! Koko Cute Kitties -valikoiman löydät täältä.

Korvakorun koko korkeus: 92mm

Kissan leveys: n. 35mm

Kissan korkeus: n. 70mm

Puuosan vahvuus 3mm

Lankakerän takana korvakorutappi ruostumatonta terästä, mukana stoppari.

Saatavuus: Varastossa

Suomalaista osaamista alusta loppuun! Puuosien materiaali on kotimainen ja ympäristöystävällinen koivuvaneri, jolla laadukas digiprintti tuo kuvitukset kauniisti ja värikkäinä esiin. Koruosat ovat Suomessa testattua ja tutkittua allergisoimatonta ruostumatonta terästä. Korujen kuvitukset ja kasaaminen on toteutettu suurella intohimolla yhden naisen voimin Kemissä, puuosien printti ja laserleikkaus Helsingissä.

Korvakorun koko korkeus: 92mm

Kissan leveys: n. 35mm

Kissan korkeus: n. 70mm

Puuosan vahvuus 3mm

Lankakerän takana korvakorutappi ruostumatonta terästä, mukana stoppari.

Vältä korujen altistumista vedelle tai kemikaaleille (hiustuotteet, hajuvedet).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top