RAKKAUDESTA TAITEESEEN
JA
KÄSILLÄ TEKEMISEEN

Valmistamme tuotteet rakkaudella ja ammattitaidolla, jotta juuri sinä saisit parasta laatua ja iloisia kokemuksia.

Pyrimme valikoimaan tuotteidemme raaka-aineet mahdollisimman ekologisesti. Tuotteissa joissa se on mahdollista käytämme kokonaan tai osittain kierrätysmateriaaleja.

Osa tuotteistamme valmistetaan alusta lähtien käsityönä omalla työhuoneellamme Kemissä, ja alihankintana teetetyt osat ovat myös Suomessa valmistettuja.

Mirjamindigo

Mirjamindigo syntyi vuonna 2009 palosta taiteeseen ja pienen paikkakunnan rajallisista mahdollisuuksista taidealalla työllistymiseen.

colored pencils, colour pencils, writing or drawing device-179147.jpg

Jo lapsena olin innokas piirtäjä, ja eläinaiheisia piirroksia kehkeytyikin pinoittain. Muutoinkin hieman valtavirrasta poikkeavana totesin lukion jälkeen haluavani opiskella taiteita, ja jatkoin suoraan kuvataidelinjalle tuolloiseen Kemi-Tornion ammattikorkeakouluun. Realiteetit kuitenkin iskivät silmille valmistuttuani, eikä taidealan töitä paljoa ollut kotialueellani tarjolla.

Ratkaisin ongelman perustamalla itse itselleni työpaikan, oman yritykseni Mirjamindigon. Leipä ei ole aina ollut leveää ja välillä muuallakin on tullut keikkailtua, virheitä on tehty ja niistä yritetty ottaa opiksi. Veri on kuitenkin aina vetänyt takaisin oman sydäntyön ääreen, ja voinkin luvata että kaikki tuotteemme on tehty suurella intohimolla ja rakkaudella (sekä välillä myös tuskanhiellä). Ihanaa kun löysit meidät!

~ Annika Mirjami ~

Tiimi

Mirjamindigon takana häärii pääsääntöisesti yksi nainen,

Annika Mirjami Kekäläinen.

Apulaisia löytyy taustajoukoista mieheni sekä poikani, jotka auttavat niin myyjäisissä kuin tilausten toimituksessa ja kasaamisessa.

Kaiken viivyttämisestä huolehtivat puolestaan kanssaeläjämme, kissat Jallu, Impi sekä Maisa ja länsigöötanmaan pystykorva Lyyti.

Annika Mirjami

Perustaja
Tietojenkäsittely
Some-sisällöntuottaja

Annika Mirjami

Taiteellinen luominen
Tuotesuunnittelu
Työhyvinvointi

Annika Mirjami

Tuotteiden valmistus
Markkinointi
Asiakaspalvelu

ILOISEN ERIKOISET ASUSTEET
JA TAIDEKÄSITYÖT

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta juuri sinun kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä!

Tuotteet

Kyllä. Tuotteet suunnitellaan ja kasataan työhuoneellamme Kemissä, ja osa tuotteista tehdään alusta loppuun käsityönä. Vanerikorujen puuosat teetetään Helsingissä PEFC- ja FSC-sertifioidulle suomalaiselle koivuvanerille. Koruosat tilaamme kotimaisilta maahantuojilta joilla on korkeat laatuvaatimukset tuotteissaan.

Eivät. Käytämme nykyisissä tuotteissamme Suomessa testattuja koruosia jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ellei toisin mainita. Ruostumaton teräs (RST) ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä.

Aiemmissa tuotteissa olemme käyttäneet hopeoituja korunosia, jotka ovat myös nikkelivapaita.

Vanerikoruissamme on laadukas UV-säteilyn kestävä digiprintti. Korut tulisi kuitenkin suojata kastumiselta sekä kemikaaleilta, kuten hiustuotteilta. Suosittelemme siis lisäämään korut ihan viimeisenä asukokonaisuuteesi!

Useimmiten kyllä. Jos aiemmin näkemäsi tuote jostain syystä puuttuu verkkokaupastamme, ota rohkeasti yhteyttä info@mirjamindigo.com . Joitakin korumalleja on mukana vain myyjäisissä tai niistä ei ole tehty uusia eriä, mutta niitä voidaan tehdä tilauksesta lisää.

Kyllä. Toteutamme tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan, oli kyse sitten koristepehmoleluista, koruista tai piirroksista. Ota yhteyttä info@mirjamindigo.com niin suunnitellaan yhdessä!

HUOM! Tällä hetkellä tilaustöiden jono on täynnä, ja otamme uusia tilaustöitä vastaan toukokuussa 2023.

Tilaukset

Toimitamme verkkokauppatilaukset viimeistään tilausta seuraavana päivänä, ellei toisin mainita. Kesällä toimitusajat voivat olla hieman pidempiä, mutta ilmoitamme tästä tietty sivuillamme. 

Kyllä. Jos olet valinnut tilauksen postituksen noutopisteeseen, valitsemme automaattisesti osoitettasi lähinnä olevan noutopisteen. Mikäli haluat toimituksen johonkin tiettyyn noutopisteeseen, lisää tämä tieto tilauksen Lisätietoihin kassalla.

Jos olet valinnut postituksen postilaatikkoon, tulee pakettisi päiväpostin mukana suoraan kotiin. Huomioi Postin jakopäivät, postilaatikkoon toimitus on nykyään hitaampi vaihtoehto kuin toimitus noutopisteeseen!

Shopping Cart
Scroll to Top